Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Άρθρα » Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση Ευθυνών

Το diskoiliotita.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, δεν κάνει διαγνώσεις και δεν προτείνει ιατρικές θεραπείες. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν έχουν στόχο να αντικαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές και δεν θα πρέπει να προβείτε σε καμία ενέργεια πριν συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Ο ιστότοπός μας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την δυσκοιλιότητα και την αντιμετώπιση της. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες αυτές για τη διάγνωση ή τη θεραπεία του προβλήματος σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα υγείας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Ο ιστότοπός μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχει. Επίσης, δεν ευθύνεται για τυχόν παρενέργειες ή δυσλειτουργίες που προκαλούνται από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας.

Σας συνιστούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων που αγοράζετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Ο ιστότοπός μας δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων προς τις οποίες παρέχει συνδέσμους ή για το περιεχόμενο των διαφημίσεων που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας. Η παρουσίαση τους είναι απλά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπός μας στηρίζει ή συνιστά τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή προϊόντα.

Τέλος, ο ιστότοπός μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ενημερώσει αυτό το αποποιητήριο ευθύνης χωρίς προειδοποίηση. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.