Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Άρθρα » Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς. Σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου εξηγούμε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική για να κατανοήσετε πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων
    Κατά την επίσκεψη στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα, η διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση IP. Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται μόνο όταν τα παρέχετε εθελοντικά, για παράδειγμα κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο ή την αποστολή μηνυμάτων μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

2. Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τις εξής σκοπούς:

  • Παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε από εμάς και την ανταπόκριση στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.
  • Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη στον ιστότοπο μας.
  • Αποστολή ενημερώσεων, πληροφοριών και προωθητικών υλικών σχετικά με τις υπηρεσίες μας, (εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας).

3. Αποθήκευση Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, εκτός εάν ισχύουν νομικές απαιτήσεις για μεγαλύτερη διάρκεια αποθήκευσης.

4. Προστασία Δεδομένων
Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς τεχνολογίες και διαδικασίες για την προστασία των πληροφοριών σας.

5. Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους
Δεν παραχωρούμε, δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, εκτός αν έχυούμε λάβει την έγκρισή σας ή υπάρχει νομική απαίτηση για την αποκάλυψη των δεδομένων. Ωστόσο, μπορεί να γίνει αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σε εξωτερικούς συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει από εμάς, πάντα με την εγγύηση ότι θα τηρήσουν την απορρήτου των πληροφοριών σας.

6. Παιδιά
Ο ιστότοπός μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Δεν συλλέγουμε επίτηδες προσωπικά δεδομένα από παιδιά. Εάν πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 16 ετών έχει παράσχει τα προσωπικά του δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μπορέσουμε να αναλάβουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

7. Εξωτερικοί Σύνδεσμοι
Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πρακτικές απορρήτους ή τις πολιτικές απορρήτου των εξωτερικών ιστότοπων. Σας συνιστούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις πολιτικές απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

8. Ενημερώσεις στην Πολιτική Απορρήτου
Μπορεί να ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό, για να αντανακλά τις αλλαγές στις πρακτικές μας ή στις νομικές απαιτήσεις. Οι ενημερώσεις θα αναρτώνται στον ιστότοπο μας και θα ισχύουν από τη στιγμή της ανάρτησής τους. Σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για τυχόν αλλαγές.

9. Επικοινωνία
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή αιτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εμάς. Θα τηρήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ασφαλέστερο τρόπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή παρατηρήσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (Γενική Κανονιστική Οδηγία για την Προστασία Δεδομένων), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει από την ημερομηνία της ανάρτησής της και αποτελεί νομική συμφωνία μεταξύ εσάς και του ιστότοπου μας.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και για την εμπιστοσύνη σας στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

www.diskoiliotita.gr
Info{@}diskoiliotita.gr