Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Άρθρα » Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας. Η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπου μας υποδηλώνει τη συμφωνία σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω. Αν διαφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

  1. Πνευματικά Δικαιώματα
    Ο ιστότοπός μας και όλο το περιεχόμενο που περιέχει, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, βίντεο, ήχου και λοιπών υλικών, κατοχυρώνονται ως πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τους εθνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αναδιανομή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή άδεια των ιδιοκτητών του.

2. Προσωπικά Δεδομένα
Κατά τη χρήση του ιστότοπου μας, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα. Η συλλογή, η αποθήκευση και η επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου μας είναι ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένες.

3. Χρήση του Ιστότοπου
Ο ιστότοπός μας παρέχεται για ενημερωτικούς και διασκεδαστικούς σκοπούς. Εσείς ως επισκέπτης έχετε την ευθύνη να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες μας με δική σας κρίση. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες προκύψουν από την χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του.

4. Συνδέσεις προς Τρίτους Ιστότοπους
Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσεις προς ιστότοπους τρίτων. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για την ευκολία και την πληροφόρησή σας. Δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο αυτών των τρίτων ιστότοπων και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την ασφάλεια ή την αποδοτικότητα του περιεχομένου τους. Η χρήση των τρίτων ιστότοπων γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και κατά τη δική σας κρίση.

5. Απαγορεύσεις

Κατά τη χρήση του ιστότοπου μας, απαγορεύεται:
Η δημοσίευση, η ανάρτηση ή η διανομή παράνομου, προσβλητικού, προσβλητικού, απειλητικού, προσβλητικού ή πορνογραφικού περιεχομένου.
Η παρεμπόδιση της λειτουργίας του ιστότοπου ή η πρόκληση ζημιάς στον ιστότοπο ή στους χρήστες του.
Η παραβίαση ή η παράκαμψη των μέτρων ασφαλείας του ιστότοπου ή η πρόσβαση σε πληροφορίες ή λογαριασμούς άλλων χρηστών.

6. Αποποίηση Ευθύνης
Ο ιστότοπος παρέχεται “ως έχει” και “όπως είναι” χωρίς καμία ρητή ή σιωπηρή εγγύηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή ατέλεια που προκαλείται από τη χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του. Κατανοούμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου μπορεί να μην είναι πλήρεις, ακριβείς ή ενημερωμένες, και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις πληροφορίες αυτές.

7. Τροποποίηση των Όρων και Προϋποθέσεων
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε τακτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για τυχόν αλλαγές. Η συνεχής χρήση του ιστότοπου μετά τη δημοσίευση των τροποποιήσεων υποδηλώνει τη συμφωνία και την αποδοχή σας των αλλαγών.

8. Εφαρμογή Νόμου
Οι παρούσες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση του ιστότοπου υπόκειται στη αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμοδίων δικαστηρίων της Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι ισχύοντες όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστότοπου μας. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, και συμφωνείτε να τηρήσετε τις παραπάνω διατάξεις.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η χρήση του ιστότοπου μας υπόκειται σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και σε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν τη χρήση του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.