Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Άρθρα » Πολιτική Διαφήμισης

Πολιτική Διαφήμισης

Ο ιστότοπός μας αποδέχεται διαφημίσεις από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Ωστόσο, δεν αποδεχόμαστε διαφημίσεις που περιέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, καθώς και διαφημίσεις για παράνομα ή επικίνδυνα προϊόντα.

Δεν επιτρέπουμε επίσης διαφημίσεις που περιέχουν περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί ως ακατάλληλο ή προσβλητικό για κάποιον χρήστη του ιστότοπού μας. Επιπλέον, δεν επιτρέπουμε διαφημίσεις που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους που παραβιάζουν τους κανόνες της διαφήμισης ή τους κανόνες του ιστότοπού μας.

Επιπλέον, οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας δεν αποτελούν ένδειξη ή υποστήριξη για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθούνται μέσω αυτών. Η προβολή διαφημίσεων δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προβάλλονται ή ότι είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτές τις διαφημίσεις.

Επιπλέον, ο ιστότοπός μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών που προωθούνται μέσω διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Οι χρήστες πρέπει να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για τις αποφάσεις που λαμβάνουν σχετικά με τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας.

Οι χρήστες θα πρέπει να ελέγχουν την πολιτική αυτή κατά περίπτωση για να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε αλλαγές. Με τη συνέχιση της χρήσης του ιστότοπου μας μετά την ενημέρωση της πολιτικής διαφήμισης, θεωρείται ότι αποδέχεστε τυχόν αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στην πολιτική αυτή.

Σημειώνεται ότι η πολιτική διαφήμισης μας σχετίζεται αποκλειστικά με τον ιστότοπό μας και δεν εφαρμόζεται σε άλλες ιστοσελίδες ή υπηρεσίες που ενδέχεται να σας προτείνουμε. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο των διαφημίσεων τρίτων και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας.

Η προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό μας δεν συνιστά έγκριση ή προτροπή για αγορά ή χρήση των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαφημίζονται.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική διαφήμισης μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας του ιστότοπού μας.

Ο ιστότοπός μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει ή να αποσύρει διαφημίσεις για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση. Τέλος, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα πολιτική διαφήμισης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.